BORSES DE TREBALL

Mirar

BORSES DE TREBALL

Borsa de treball de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona

Impulsada per la Diputació de Barcelona, està formada per 165 Serveis Locals d’Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. Som un equip de 500 professionals que coneixem de primera mà la realitat quotidiana de les empreses del territori i de les persones que cerquen feina.

Si estàs buscant feina, podràs consultar en aquesta pàgina web les ofertes de treball gestionades als Serveis Locals d’Ocupació (ordenades per comarca/municipi i per família professional) i presentar la teva candidatura on-line (és necessari estar inscrit en un Servei Local d’Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d’Ocupació), si no és el teu cas trobaràs el servei XALOC més proper clicant aquí)
https://www.diba.cat/slo/ofertes_pr1.asp

Borsa de treball de la Generalitat:

Per tal de poder accedir a les ofertes vigents, caldrà prèviament estar inscrit a la borsa de treball com a usuari/ària.

Per poder dur a terme aquesta inscripció, és imprescindible venir personalment a l’Oficina Jove de Treball amb un currículum imprès; amb la finalitat de poder tenir una breu entrevista, i així conèixer-nos millor.
Fer arribar el currículum vitae no és condició suficient per ser inclós/a a la borsa de treball. Apunta’t a la Borsa de Treball!

Si ja estàs donat/da d’alta a la mateixa com a usuari/ària, només caldrà que t’inscriguis emplenant el següent formulari d’inscripció
http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/oficina_jove_de_treball/borsa_treball/